Öppna träningar

Öppen träning på onsdagar från 17:00 under de veckor som det inte sker några kurser (se kalendern för mer info). Ingen anmälan krävs, kom bara dit och träna med oss andra! Alla medlemmar är välkomna oavsett om du är totalt nybörjare som bara vill testa på en gång, om du har mer erfarenhet, om du bara vill vara där och träna på att ta det lugnt vid andra hundar, eller något annat! Observera att skottlossning kan förekomma 17:00-17:15.

Alla medlemmar i Boxholms brukshundklubb är välkomna på öppna träningar, oavsett nivå eller målsättning. Det kräver ingen anmälan och du binder inte upp dig för något, utan du kan komma och träna och umgås endast en gång. Så istället för att binda upp sig för flera tillfällen i en kurs kan du i öppna träningar komma när du har tid och känner för det, eller komma en gång bara för att testa på!

Öppen träning är inte alltid strikt instruktörsledd, utan ibland hjälps man åt med träningen. Ibland genomförs öppna träningar på mer oregelbundna tider. Se startsidan, kalendern eller brukshundklubbens Facebooksida för mer info.

Öppen träning

Annonser